Start Wandelgroep Samen Gezond Bodegraven!

26 maart 2024

Wilt u meer bewegen, op een gezellige manier en met aandacht voor uw gezondheid? De Wandelgroep Samen Gezond Bodegraven biedt inwoners van Bodegraven de kans om van april tot en met september wekelijks te wandelen.

Op 16 april is de informatiebijeenkomst en 30 april starten we met wandelen.

Nieuw in Bodegraven!De wandelgroep Samen gezond Bodegraven.De wandelingen zijn bedoeld voor alle mensen in Bodegraven met een chronische ziekte of mensen die om andere redenen gebaat zijn bij een wekelijkse wandeling onder begeleiding van ervaren zorgverleners en vrijwilligers. De afstand en het tempo wordt opgebouwd en afgestemd op de deelnemers, indien nodig in kleinere groepen, zodat iedereen mee kan doen. Tijdens de wandelperiode ontvangen deelnemers informatie over thema’s als bewegen, voeding, ontspanning, slaap, gedragsverandering en volhouden.

Praktische informatie
De Wandelgroep Samen gezond Bodegraven start op dinsdag 16 april om 17 uur met het afnemen van een fitheidstest door Fysio on the Move in Medisch Centrum Bodegraven.

Op dinsdag 30 april  om 19.15 uur starten we met de wandelingen.

Deze wandelgroep is een start naar bestaande activiteiten in de buurt. Deelnemers bouwen hun conditie zodanig op dat ze door kunnen stromen naar bijvoorbeeld een bestaande wandelclub in Bodegraven of andere sport- of beweegactiviteiten. Professionals helpen deelnemers om daarin een keuze te maken.

Wilt u deelnemen? Schrijf u hier in

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Stuur een email naar wijkmanager@sgbodegraven.nl. De kosten voor deelname zijn éénmalig 20 euro.

De organisatie van de Wandelgroep Samen Gezond Bodegraven is in handen van en verschillende organisaties waaronder de Fysiopraktijken in Bodegraven en Sport en Welzijn in samen werking met, sportcoaches en wijksamenwerkingsverband Samen Gezond Bodegraven.

Vrijwilligers gezocht!
Heeft u deze opstap niet nodig en geniet u van wandelen? Vindt u het leuk als vrijwilliger mee te lopen? Dan bent u ook van harte welkom! De organisatie zoekt mensen die wekelijks of minimaal om de week mee willen lopen als begeleiding.

Schrijf u in als begeleider

Wilt u meer weten over vrijwilliger zijn bij De Wandelgroep Samen Gezond Bodegraven? Neem contact op met wijkmanager@sgbodegraven.nl.


Start Wandelgroep Samen Gezond Bodegraven!