Wij zijn Samen Gezond Bodegraven: Tim Beijerbergen van Henegouwen

21 september 2023

In de rubriek 'Wij zijn Samen Gezond Bodegraven' maken we kennis met aangesloten zorgverleners. Dit keer: Tim Beijerbergen van Henegouwen, fysio/manueel therapeut en bestuurslid bij Samen Gezond Bodegraven.

“Ik ben Tim Beijerbergen van Henegouwen, fysio/manueel therapeut en praktijkhouder bij Fysio on the Move. Naast het toepassen van manuele therapie en dryneedling zoek ik waar nodig naar een psychosomatische oorzaak van de klachten en neem daarin een coachende rol. Daarmee sta ik nog dichter bij mijn patiënten.

Mijn grootste uitdaging als praktijkhouder is om een sterk team met goed geschoolde therapeuten aan te sturen. Om de samenwerking tussen de verschillende specialisaties binnen ons team en met andere zorgverleners, huisartsen en specialisten in goede banen te leiden. Ik ben veel bezig met de kwaliteit in onze praktijk als gaat om scholing, netwerken en begeleiding van therapeuten. Ondanks de afhankelijkheid van zorgverzekeraars, met steeds hogere eisen voor het aangaan van contracten en achterblijvende tarieven, is fysiotherapie voor mij nog steeds het mooiste vak dat er bestaat.

Als bestuurslid van Samen Gezond Bodegraven probeer ik mijn ervaring en breed netwerk in de lokale zorg in te zetten. Het is belangrijk dat alle bewoners van Bodegraven weten waar ze terecht kunnen met vragen en de juiste zorg krijgen op de juiste plek met de beste kwaliteit. Zodat we als zorg- en hulpverleners zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Dit kan alleen maar als je de patiënt/cliënt/klant vanuit een breder perspectief durft te bekijken.”


Bekijk alle aangesloten organisaties bij Samen Gezond Bodegraven

Wij zijn Samen Gezond Bodegraven: Tim Beijerbergen van Henegouwen