Wij zijn Samen Gezond Bodegraven: Erik Lette

2 januari 2024

In de rubriek 'Wij zijn Samen Gezond Bodegraven' maken we kennis met aangesloten zorgverleners. Dit keer: Erik Lette, fysiotherapeut en bestuurslid van Samen Gezond Bodegraven.

“Ik ben Erik Lette, (sport)fysiotherapeut en mede-eigenaar van Fysiotherapie Keulen en Brusse. Dit is een eerstelijns fysiotherapiepraktijk met vier locaties in Bodegraven en een locatie in Reeuwijk. Ik krijg veel voldoening om de relatie met mijn patiënten aan te gaan en bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van bewegen. Een fanatieke sporter die na een blessure met mijn hulp weer op de top van zijn kunnen kan presteren, dat geeft een goed gevoel.

Als praktijkeigenaar wil ik mee met de ontwikkelingen van de toekomst. Ik wil graag mijn team van gespecialiseerde fysiotherapeuten verbinden met de andere domeinen binnen zorg en welzijn in Bodegraven. De hoge werkdruk is wel een uitdaging, de arbeidsmarkt is krap. 

Bij Samen Gezond Bodegraven ben ik vanaf het begin penningmeester in het bestuur. Samen hebben we Samen Gezond Bodegraven laten groeien tot waar het nu is. Ik blijf me graag inzetten om de interactie tussen de aangesloten partijen te optimaliseren en de inwoners van Bodegraven hier de vruchten van te laten plukken.

Samenwerking is belangrijk, want het zorglandschap moet in de toekomst radicaal veranderen om het toegankelijk en betaalbaar te houden. Dit is landelijk vastgelegd. Samen Gezond Bodegraven kan hier de betrokken partijen in meenemen, maar dan moeten we elkaar wel kennen en elkaar op waarde schatten. Alleen samen gaat het lukken.

Mijn team en ik staan ook open voor elke vorm van samenwerking. Of het nu gaat om een patiënt/inwoner of om een projectmatige samenwerking. Bij vragen of voorstellen ben ik altijd bereikbaar.”

Wij zijn Samen Gezond Bodegraven: Erik Lette