Rondom Podotherapeuten

Soort organisatie: Podotherapie praktijk
Meer informatie

Wat is podotherapie?

Podotherapie is een (para)medisch vakgebied waarbij de focus ligt bij het behandelen en voorkomen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Denk hierbij aan pijnklachten in de voeten, maar ook klachten in de knieën, heupen of lage rug worden door de podotherapeut behandeld.

Wat is een podotherapeut?

Een podotherapeut van RondOm Podotherapeuten is gespecialiseerd in voetklachten en klachten die voortkomen vanuit de houding en beweging die men maakt. Onze podotherapeuten doen uitgebreid onderzoek en bedenken een geschikte oplossing. Dit kan een op maat gemaakte podotherapeutische zool zijn, maar ook een orthese of taping. Ook behandelen onze podotherapeuten mensen met reuma of diabetes, sporters, mensen met zware beroepen en kinderen met voetklachten.

Wanneer naar de podotherapeut?

Mensen kunnen bij de podotherapeut terecht voor meer dan alleen voetklachten. Ook wanneer u last hebt van uw tenen, nagels, enkels, knieën, heupen of rug, is een bezoek aan de podotherapeut een goed idee. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen, een afwijkende voetstand of een verkeerd looppatroon. Hierdoor kunnen weer andere klachten in andere delen van het lichaam ontstaan, zoals overbelasting van een spier of gewricht.

Willem de Zwijgerstraat 9 , Bodegraven Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Rondom Podotherapeuten
Bellen naar
088 1180500
Logo Rondom Podotherapeuten