Huisartsenpraktijk Noordstraat

Soort organisatie: Huisartsen
Meer informatie

Welkom bij Huisartsenpraktijk van den Nieuwendijk en Huisartsenpraktijk Noordstraat

Geachte (toekomstige) patiënten,

Onze praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen!

U kunt het inschrijfformulier invullen op deze site of een formulier ophalen in onze praktijk

—————

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt!

U kunt voortaan via www.MijnGezondheid.net inloggen voor het regelen van uw gezondheidszaken, zoals het inzien van uw uitslagen (o.a. bloeduitslagen, urine uitslagen, foto’s, echo’s, etc), het versturen van een vraag of foto, het inplannen van een afspraak of het bestellen van uw herhaal recepten.

Hoe regelt u uw zorg online Folder MGN

Algemeen

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Onze praktijk biedt reguliere huisartsenzorg in de breedste vorm, dit sluit volledig aan bij “Aanbod huisartsgeneeskundige zorg (LHV 2009)”

Het basisaanbod bestaat uit de eerste opvang van alle gezondheidsklachten. Voor veelvoorkomende klachten bestaat het aanbod uit diagnose en behandeling; bij ingewikkelde en of niet veel voorkomende klachten verwijst onze praktijk indien noodzakelijk door.

Ben je 16 jaar geworden??

Volgens de Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) mag de huisarts medische informatie over patiënten die 16 jaar of ouder zijn, alleen delen met de patiënt zelf.
Het is dus belangrijk dat je bij ons in het huisartsensysteem staat met jouw eigen mailadres en mobiele telefoonnummer.
Je kunt deze gegevens aan ons doorgeven via de assistente of op deze site met het formulier wijzigingen

Aanvullend zorgaanbod:

Aanvullend leveren wij transmurale ketenzorg op het gebied van Diabetes en astma/COPD alsmede preventieve taken op het gebied van Cardiovasculair Risicomanagement. Wij bieden tevens ouderenzorg en GGZ-zorg, in de vorm van onze praktijkondersteuner ggz. Wij bieden een breed pakket aan diagnostische en therapeutische zorg zoals bijvoorbeeld longfunctieonderzoeken, hartfilmpje en holter onderzoek, enkel-arm-index, Cognitieve screening door middel van Mini Mental State Examination (MMSE) plaatsing spiraal en implantatiestaafje, Stoppen met roken begeleiding, e-consult, SOA-screening, wrattenbehandeling, cervixuitstrijkjes, kleine chirurgische ingrepen etc.

Noordstraat 48 2411 BK, Bodegraven Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Huisartsenpraktijk Noordstraat
Bellen naar
0172 612030
Logo Huisartsenpraktijk Noordstraat