Wij zijn Samen Gezond Bodegraven: Pauline Saeijs

1 februari 2024

In de rubriek 'Wij zijn Samen Gezond Bodegraven' maken we kennis met aangesloten zorgverleners. Dit keer: psycholoog Pauline Saeijs.

“Een nieuwe zorgverlener in Bodegraven! Ik ben Pauline Saeijs, een geboren en getogen Bodegraafse. Ik lever onder de naam ‘De Spanning Specialist’ op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg een bijdrage aan de (psychologische) gezondheid en welzijn in Bodegraven.

Na een periode als psycholoog buiten ons dorp werkzaam te zijn geweest, heb ik met veel enthousiasme en trots de deuren geopend van mijn eigen praktijk. Hier bied ik behandeling met invloeden vanuit verscheidene therapievormen (o.a. CGT, EMDR, Positieve Psychologie, ACT) voor diverse klachten en hulpvragen.

Een kleine greep uit de hulpvragen die ik ontvang: spanningsklachten, (fobische) angsten, disfunctionele cognitieve- en gedragspatronen, paniek- en piekerklachten, persoonlijke ontwikkeling, emotieregulatie, trauma’s etc.

Als zorgverlener vind ik samenwerkingen tussen verschillende disciplines van onschatbare waarde. Ik geloof sterk in het behandelen van een individu op verschillende gebieden van gezondheid en welzijn. Mijn doel is daarom ook om aanvullende ondersteuning te bieden aan de cliënten in onze regio die behandeling zoeken bij mentale vraagstukken.

Mocht je patiënten/cliënten behandelen die baat hebben bij mijn diensten, dan ben ik beschikbaar voor samenwerking, overleg en doorverwijzingen.”

Wij zijn Samen Gezond Bodegraven: Pauline Saeijs