Werkcafé dinsdagmiddag in Bodegraven-Reeuwijk

11 september 2023

Werkcafé Midden-Holland

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk of houdt je baan op te bestaan? Droom je van een diploma, omdat je die nu nog niet hebt of wil jij je laten omscholen? Ben je ondernemer en denk je erover in loondienst te gaan? Ben je genoodzaakt je koers te veranderen of te stoppen met je bedrijf?

Voor deze en ander vragen kan je terecht bij het Werkcafé Midden-Holland. Eén plek waar je naartoe kunt met al je vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. Je kunt vrij inlopen. Het is vrijblijvend, kost je niets en we zijn er voor iedereen!

Elke dinsdagmorgen is het Werkcafé in het Huis van de Stad in Gouda en maandelijks op dinsdagmiddag in Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Voor alle inwoners van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. Loop zonder afspraak binnen.

Unieke samenwerking
WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en Leerwerkloket werken samen in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Zo kunnen de adviseurs van deze organisaties de juiste ondersteuning geven.

Jouw verhaal
Tijdens het Werkcafé luisteren we naar jouw verhaal. Samen bepalen wij hoe we jouw kans op werk kunnen vergroten. We helpen jou met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij jou past! Bezoek het Werkcafé en maak je stap naar (ander) werk of (om)scholing. Welkom!

Kom langs!

Datum : Elke dinsdagochtend
Tijdstip : 09.00 – 12.00 uur
Locatie : Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, Gouda

Datum : Elke eerste dinsdag van de maand
Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur
Locatie : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Datum : Elke tweede dinsdag van de maand
Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur
Locatie : Gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht

Datum : Elke derde dinsdag van de maand
Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur
Locatie : Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen

Stel je vraag
Aanmelden voor het Werkcafé is niet nodig. Je kunt zo binnenlopen. Heb je vragen? Neem dan contact op met Nicole Blok via nblok@rmtmiddenholland.nl.

Werkcafé dinsdagmiddag in Bodegraven-Reeuwijk