Vacature: huisarts in Bodegraven

29 mei 2023

Wegens beëindiging van een huisartsenpraktijk is er in Bodegraven vanaf 1 september 2023 plaats voor een nieuwe huisarts.

Er kan een doorstart gemaakt worden met een populatie van ongeveer 1200-1800 patiënten. Omdat het niet gaat om een “0-praktijk” kun je direct al starten. In korte tijd kan deze praktijk uitgroeien naar een normpraktijk omdat de andere huisartsen in het dorp gesloten zijn voor nieuwe patiënten. Op termijn is een dubbele normpraktijk een reëel scenario.

Wat we bieden

• Een zeer betrokken en hechte HAGRO, die je volledig (onder)steunt bij de opbouw van je praktijk
• Waarneemregeling via de HAGRO
• Voor de ANW-diensten is Bodegraven aangesloten bij Spoedzorg HAP Gouda
• Een zeer centraal gelegen dorp met uitvalswegen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag
• Financiering ‘beginnende huisarts’ via zorgverzekeraar mogelijk

Locatie

Er zijn concrete plannen, gesteund door de gemeente, voor een nieuwbouwlocatie. Hier kun je in meedenken om de praktijk volledig naar jouw wensen en smaak in te richten! Tot die tijd zijn er tijdelijke oplossingen mogelijk.

Interesse?

De HAGRO denkt graag met je mee hoe je je praktijk kunt opzetten en wil graag in gesprek hoe je te ondersteunen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Martijn Daniels, huisarts en voorzitter Samen Gezond Bodegraven via 06-41297918 / daniels@mcbodegraven.nl of met Marlies Timmer, huisarts en voorzitter HAGRO via 06-29355997 / timmer@huisartszwammerdam.nl.

Vacature: huisarts in Bodegraven