Onvergetelijke Kookclub Gouda

29 januari 2024

Klik Hier 

Goedendag,

Wij willen graag deze activiteit onder de aandacht brengen. Als coördinatoren zijn wij enthousiast en zijn door een deelnemer getipt om de activiteit op deze website te plaatsen om zoveel mogelijk professionals en vrijwilligers en potentieel deelnemers te bereiken. 

Sinds oktober 2023 zijn wij van start gegaan, het is een activiteit in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Midden Holland. https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland/onvergetelijke-kookclub-gouda 

Daarnaast misschien leuk om dit youtube filmpje toe te voegen met ook actieve rol van een deelnemer uit gemeente Bodegraven

Klik Hier


De activiteit vind 1 keer per maand , op de 1e woensdag van de maand plaats in Goudse Waarden op de Kanaalstraat 31 in Gouda. 

Deelnemers komen als koppel. De persoon met dementie komt met partner, (klein)kind of ander familielid of betrokken mantelzorger en gaan samen koken en samen eten voor 10 euro per persoon. In samenwerking met een professionele kok en enthousiaste kookvrijwilligers maken we er een mooie avond van met mooie gesprekken, gezelligheid en een heerlijke maaltijd. 

Er zijn nog plaatsen 7 februari en 6 maart 

Voor meer informatie kunt u met een van ons contact opnemen via de email kookclub.gouda@alzheimervrijwilligers.nl 

Corina en Corinne, coördinatoren van de Onvergetelijke Kookclub Gouda.

Onvergetelijke Kookclub Gouda