Nieuwe Huisartsenpraktijk Noordstraat

12 maart 2024

Nieuwe huisartsenpraktijk Noordstraat staat voor warme toegankelijke zorg in Bodegraven.

‘Wij zijn geopend voor iedereen die in Bodegraven woont en  op zoek is naar een fijne huisartsenpraktijk.’

 

Wie zijn wij

Op 1 januari 2024 is onze huisartsenpraktijk Noordstraat geopend. In deze nieuwe praktijk werken 3 vaste artsen: Danielle Eindhoven (3 dagen per week), Simone van den Heijkant (1 dag) en Kitty van den Nieuwendijk (3 dagen). De bedoeling is dat de praktijk zo ver groeit met nieuwe patiënten dat er binnen afzienbare tijd één vaste huisarts-praktijkhouder ingezet kan worden.

Onze huisartsenpraktijk is gevestigd in het prachtige monumentale pand van Huisartsenpraktijk Van den Nieuwendijk aan Noordstraat 48 in Bodegraven. Hier is al ruim 100 jaar een huisartspraktijk aan huis in gevestigd. Daarnaast hebben we een tweede gebouw vlak achter dit pand met de naam ‘Het Paviljoen’. Dit is gebouwd in 2015 en is begin 2024 voor huisartsenpraktijk Noordstraat uitgebreid naar 3 spreekkamers, zodat wij samen meer mensen kunnen voorzien van huisartsenzorg.

 

Waar staan wij voor

Ons belangrijkste uitgangspunt is dicht bij onze patiënt staan en warme zorg leveren.  Dat betekent dat wij goed luisteren naar wat u te vertellen heeft; wat zijn uw klachten, maar ook hoe ervaart u deze en hoe kunnen wij u het beste helpen. Huisarts en patiënt komen samen tot een passend behandelplan. Wij zijn eerlijk en transparant, als collega’s onderling en ook naar onze patiënten. Een goede onderlinge sfeer en ruimte voor reflectie vinden wij erg belangrijk. We hebben een team van gemotiveerde, vriendelijke medewerkers die patiënten graag op prettige en toegankelijke manier willen helpen.  

 

Wat kunt u verwachten

Naast de drie huisartsen waarvan een gepromoveerd is in de cardiologie en een ander veel ervaring heeft met gynaecologie,  bestaat dit vaste team uit twee praktijkondersteuners voor de geestelijke zorg en twee praktijkondersteuners voor lichamelijke zorg zoals diabetes, astma/copd en ouderenzorg. Laatstgenoemde praktijkondersteuners zijn al 16 jaar verbonden aan praktijk van den Nieuwendijk en staan nu ook klaar voor praktijk Noordstraat. Ze zijn ook opgeleid om een preventieve check up te doen voor hart en vaatziekten en onze 2 vaste doktersassistentes worden hiervoor ook opgeleid. Zo dragen wij bij aan de gezondheidszorg van de toekomst: we geven ons team ruimte om door te ontwikkelen en leiden nieuwe collega’s op zoals momenteel 2 doktersassistentes-in-opleiding en een arts die zich wil specialiseren tot huisarts. Om onze focus te kunnen behouden op het helpen van onze patiënten ondersteunt onze manager het hele team. 

Bij ons kunt u dus terecht voor alle huisartsgeneeskundige vragen, maar ook hebben wij voor onze patiënten dagelijks de mogelijkheid om na verwijzing bij ons bloed te laten prikken zonder afspraak. U kunt bij ons een hartfilmpje laten maken of een holter onderzoek laten doen. We bieden hulp bij stoppen met roken. Onderzoek voor slaap en snurkproblemen kunnen wij vanuit de praktijk inzetten zonder dat u daarvoor naar het ziekenhuis hoeft. Onze dokters voeren kleine chirurgische ingrepen uit. Ook het sociale team van gemeente Bodegraven is met een eigen spreekuur in onze praktijk vertegenwoordigd.

Wij hebben goede contacten met de dokters van het Groene Hart Ziekenhuis en met het Sint Antonius ziekenhuis en met alle andere disciplines voor zorg in en rondom Bodegraven, denkt u daarbij aan de fysiotherapeuten, ergotherapeut, diëtist, podotherapeut en natuurlijk werken wij ook nauw samen met de wijkverpleging.

 

Aanmelden

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

U kunt zich aanmelden via de website hp-vandennieuwendijk.uwartsonline.nl of u kunt een inschrijfformulier ophalen in onze praktijk.


Nieuwe Huisartsenpraktijk Noordstraat