Huisartsenpraktijk Willem de Zwijger

14 januari 2024

Met trots en toewijding kondigen we de opening aan van onze gloednieuwe huisartsenpraktijk Willem de Zwijger.

Samen met de bestaande huisartsenpraktijk Daniels en Spaargaren en Huisartsen praktijk van Gils bevindt Huisartspraktijk Willem de Zwijger zich in het Medisch Centrum in Bodegraven. In het Medische centrum vindt u  meerdere organisaties om u hoogwaardige zorg te bieden en een thuis te zijn voor al uw gezondheidsbehoeften. We werken nauw samen met de apotheek, fysiotherapiepraktijk, diëtiste, podotherapeut en de buitenpoli van het Groene Hart ziekenhuis.

Wat kunt u verwachten? Adequate zorg binnen een ervaren team. Onze praktijk biedt een breed scala aan diensten, variërend van preventieve zorg tot behandelingen voor acute aandoeningen, chronische ziekten en gezondheidsadvies.

Onze focus ligt op het creëren van een omgeving waarin patiënten zich gehoord voelen. Ons team van huisartsen, praktijk ondersteuners GGZ  -Somatiek en doktersassistentes staan voor u klaar. Vanwege het korte tijdbestek waarin we deze praktijk hebben opgericht zijn we nog druk bezig met het creëren van een vast artsen team.

Wist u dat we een vrouwenspreekuur ondersteuner hebben? Deze speciaal opgeleide doktersassistente biedt binnen de praktijk een veilige, laagdrempelige omgeving om uw klachten kunnen bespreken.

Daarnaast hebben we een Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) Dit is een doktersassistente die een extra opleiding hiertoe heeft gedaan. Ze kan naast haar werk als doktersassistente ook een aantal klachten volledig zelf afhandelen tijdens een spreekuur. Dit betekent dat u voor bepaalde klachten extra snel bij ons terecht kan. Dit in overleg met de altijd aanwezige huisartsen. We geloven in het belang van continuïteit in de zorg en streven ernaar om een vertrouwensband op te bouwen met al onze patiënten. Onze deuren staan open voor individuen en gezinnen die op zoek zijn naar een toegewijde en persoonlijke benadering van gezondheidszorg.

Patiënten die nog op zoek zijn naar een huisarts kunnen zich bij ons inschrijven via de website www.mcbodegraven.nl bij vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 0172-787565.Huisartsenpraktijk Willem de Zwijger