Beweegmomenten door Sport en Welzijn

12 februari 2023

Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, dit kan verschillende oorzaken hebben. De Buurtsportcoaches vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te bewegen. In het Huis van Alles bieden zij beweegmomenten aan voor verschillende doelgroepen. Door andere organisaties/vrijwilligers worden er ook allerlei beweeglessen en andere sociale activiteiten aangeboden in de huizen van alles

Klik hier voor informatie over de Huizen van Alles in de gemeente

Kids & Koffie

Elke dinsdag van 09:30 – 10:00 uur in het Huis van Alles Bodegraven wordt een laagdrempelige sportles in combinatie met taaloefeningen voor het oefenen van de Nederlandse taal aangeboden door SenW. In deze les komen dames met verschillende migratie achtergronden samen en zoeken zij de verbinden tijdens de sport en drinken achteraf gezellig een kopje koffie of thee. De les wordt verzorgd door een vrouwelijke Buurtsportcoach.

Elke dinsdag 09:30 - 10:00 uur beweegles in het Huis van Alles Bodegraven

Buurtsportcoach Lisette: “Het duurde even voordat de dames doorhadden dat overgooien en spelletjes spelen ook sporten is”. Maar nu wordt er gelachen, gespeeld en gesport. Alle vrouwen zijn welkom, dus loop gewoon een keertje binnen op dinsdagochtend.

Beweegmomenten door Sport en Welzijn